Een kleurrijke herfst begint op Het Polplein.

De P zit weer in de maand. Dat betekent tijd voor een bezoek aan Het Polplein in Zutphen. Want op het Polplein vindt u alles wat u nodig heeft om de tuin weer netjes te maken en het huis gezellig. Van bladruimers tot gazonbemesting. En van sfeerverlichting tot wanddecoratie.

Nu de dagen korter worden verleggen we onze aandacht weer van buiten naar binnen.
Maar eerst moet de tuin winterklaar. Daarbij kijken we natuurlijk ook alvast naar het volgend voorjaar. Want om straks te genieten van kleurrijke tulpen, hyacinten en narcissen, moet u in de vroege herfst de bollen poten. Heeft u een gazon? Vergeet dan de najaarsbemesting niet! Zo voorkomt u dat de kwaliteit van uw grasmat terugloopt en dat mos zich in het gras nestelt. De tuinspecialisten op Het PolPlein adviseren u graag. Ook koopt u hier voordelig het beste tuingereedschap om uw tuin weer netjes te maken.

welkoop gazon bemesten herfst

Inspiratie voor binnen

woon-zutphen-001Kleurrijk buiten, gezellig binnen. Onder dat motto presenteren we op Het Polplein dit najaar veel inspirerende woonideeën. Met karpetten, sfeerverlichting en leuke woon- en keukenaccessoires maakt u uw huis al een stuk aangenamer in gure tijden. Wilt u de lange avonden gebruiken voor grotere doe-het-zelf klussen? Ook dan heeft u op Het Polplein alles bij de hand. Bouwmaterialen, gereedschap, isolatiemateriaal en natuurlijk alle kleuren verf om van deze herfst iets moois te maken. Het professionele doe-het-zelf advies krijgt u er gratis bij!

Fijn op Het Polplein

Op Het Polplein, aan de Pollaan in Zutphen, vindt u maar liefst 50.000 vierkante meter vol producten voor huis en tuin. Parkeren is makkelijk en gratis. En tussen het winkelen door kunt
u in de horecahoeken van De Woonoutlet heerlijk genieten van een kopje geurige koffie of een smakelijke lunch. Vandaar dat steeds meer mensen zeggen: Het Polplein. Daar moet je voor huis en tuin zijn.