50.000 vierkante meter wooninspiratie. Kom binnen!

Oktober is dé woonmaand bij uitstek. Na een paar heerlijke maanden buiten, kijken we nu allemaal weer naar binnen. Verbouwen. Veranderen. Een nieuwe sfeer creëren.
U weet waar u voor inspiratie moet zijn: Op Het Polplein.

De donkere en koude maanden staan weer voor de deur. Hoe knus is dat?! We gaan het weer gezellig maken binnen. Warme hoezen om de kussens op de bank. Dikke gordijnen om ’s avonds dicht te trekken. Prachtige plaids om onder weg te kuipen. Karpetten op de vloer. En om de sfeer helemaal compleet te maken: mooie lampen om een geheel nieuw licht te werpen op uw interieur.

Trend: intense kleuren

Ja, alles wat u nodig heeft om het binnen behaaglijk te maken vindt u op Het Polplein. Dat stoppen we niet onder stoelen of banken, maar er juist bovenop: kleden, kussens en andere woonaccessoires. Eén van de trends voor dit najaar? Intense kleuren. En als u dan toch bij ons bent, ziet u meteen fraaie voorbeelden van wanddecoratie. Daarmee maakt u het thuis extra aangenaam. Ook in de keuken zijn wij graag uw hulp. Met lekkere kookspulletjes en andere huishoudelijke artikelen.

Make-over

Wilt u het allemaal anders en bent u toe aan een complete make-over binnen? Een nieuwe kleur op de kinderkamer? Een uitbouw in de keuken? Of toch eindelijk maar die zolder isoleren? Laat u verrassen op Het Polplein. Wij bieden u maar liefst 50.000 vierkante meter wooninspiratie. Om direct mee te nemen of voor diverse doe-het-zelf klussen. Want voor huis en tuin moet u op Het Polplein zijn.

4 oktober dierendag

Begin deze woonmaand meteen goed: verwen uw huisdier met een van de vele dierenartikelen van de Welkoop. Wij bieden u op dierendag maar liefst 20% korting op het hele assortiment dierenartikelen. Want wat ons betreft zit ook uw dier er in oktober warmpjes bij!