Goede voornemens voor huis en tuin.

Aan het begin van een nieuw jaar hebben we vaak de mooiste plannen. Minder denken, meer doen. Gezelliger zijn voor anderen en jezelf. Opgeruimder leven. Open staan voor nieuwe kansen. Dromen van een mooier huis. Vaker naar buiten. Herkent u het? Wat uw goede voornemens ook zijn, begin gewoon… op het Polplein.

Meer doen

Het Polplein is de ideale omgeving om uw goede voornemens voor 2015 om te zetten in daden. Buiten valt misschien nog weinig te beleven, maar binnen des te meer. Dus kom in actie. Pak die klussen aan die al zo lang in uw hoofd zitten. Knap die keuken op. Verbouw die slaapkamer. Schilder die deuren. Met Praxis doet u het zelf, maar niet alleen. Wij helpen u graag met advies, gereedschap en (bouw)materialen. Minder denken en meer doen. Simpel eigenlijk. U had het zelf kunnen bedenken!

Meer genieten

Elke dag gezellig maken is ook niet moeilijk. Bij Blokker, Otak en Woon vindt u op het Polplein genoeg ideeën om het dit jaar thuis nog sfeervoller en leuker te maken. Van meubilair tot woonaccessoires. En van speelgoed tot huishoudelijke artikelen. Gezelligheid zit in zoveel dingen! Wilt u opgeruimder door het leven? In onze woonwinkels vindt u ook alles op het gebied van opbergen en slapen. En om het buiten aantrekkelijk en netjes te houden hebben we natuurlijk onze eigen TuinDeko XXL en Welkoop. Daar wordt zelfs uw huisdier vrolijk van.

Meer dromen

Onze boodschap aan het begin van dit nieuwe jaar is duidelijk: durf te dromen. Van een mooiere woning, een bloeiende tuin en een kleurrijke toekomst. Wij hebben alles in huis om van 2015 een bijzonder jaar te maken. U hoeft zich dus eigenlijk maar aan één goed voornemen te houden: Meer Polplein! Want voor huis en tuin moet u ook dit jaar op het Polplein zijn.