Liefde is… het thuis gezellig maken samen.

Over een paar dagen is het weer Valentijnsdag. De dag waarop je je geliefde extra aandacht geeft met een bloemetje, een cadeautje of… een leuke klus in huis. Want niks is zo bevorderlijk voor de liefde als een gezellig ‘nestje’. Een beetje Valentijn verrast z’n geliefde zaterdag dan ook met een bezoek aan het Polplein.

Met 50.000 vierkante meter vol inspiratie voor huis en tuin, is het Polplein ‘the place to be’ voor elke Valentijn. Bij ons vind je volop ideeën en producten waarmee je je partner aangenaam kunt verrassen. Leuke huishoudelijke artikelen. Lekkere kookspullen. Comfortabele banken, kasten, tafels en bedden. Mooie planten en tuinmeubelen. Alles voor je huisdier. Plus een enorm handig assortiment doe-het-zelf artikelen waarmee je het thuis samen nóg gezelliger kunt maken.

De basis voor een goede relatie

Met Otak, Welkoop, Blokker, Woon, Praxis en TuinDeko XXL hebben we een mooi stel winkels bij elkaar. Of je nu verliefd bent, verloofd of al járen getrouwd, je vindt op het Polplein altijd wel iets om je relatie een nieuwe impuls te geven. Of de basis ervan – een fijn thuis – te verfraaien.

Single?

Heb je nog niemand om te verrassen op Valentijnsdag? Ook dan moet je op het Polplein zijn a.s. zaterdag. Waarom zou je jezelf niet verwennen met een nieuw interieur, iets leuks voor in de keuken of wat moois voor in de tuin? De lente staat immers al heel snel voor de deur… Je bent bovendien vast niet de enige die alleen door het leven gaat. En met zoveel vrolijke bezoekers als op het Polplein kom je bij ons misschien wel je droompartner tegen.

Liefde voor huis en tuin

Hoe dan ook, als je er van houdt om het thuis zo gezellig mogelijk te maken, dan zien wij je aanstaand weekend graag. Want liefde voor huis en tuin… is het Polplein.