O, kom er eens kijken…

Ja mensen, Sinterklaas is onderweg. De discussie rond Piet draait op volle toeren. En zo af en toe schijnt de maan al door de bomen. Het kan niet anders of het wordt de komende weken heel erg gezellig in Nederland. Tijd om de (stoute) schoenen aan te trekken voor een bezoek aan Het Polplein!

November is nou typisch zo’n maand waarin we ons mogen verheugen op oer-Hollandse gezelligheid. Een kaarsje hier, een kussentje daar. Of voor de doe-het-zelvers onder ons: een schoorsteen hier en een dakraam daar. Maar de echte pret zit ‘m natuurlijk in de aanstaande intocht van Sinterklaas. En dat betekent al vrij snel een gedichtje hier en een presentje daar.

Van cadeau tot surprisemateriaal

Het zal u niet verrassen dat u ook voor dit kinder- en klusfeest moet zijn op Het Polplein. Uw schoen kan namelijk zo groot niet zijn of wij hebben er een passend cadeau voor. En dan hebben we het nog niet eens gehad over diervoeding (zo’n schimmel lust wel wat na zo’n reis) en de materialen plus gereedschap om uw surprises slim in elkaar te knutselen. Krijgt u er ook zo’n zin in?

De lekkerste oliebollen

Of u nu binnenloopt bij Welkoop, Blokker, TuinDeco XXL, Praxis of Woon, u vindt bij ons volop ideeën om in de sfeer te komen. Met als klap op de vuurpijl: de lekkerste oliebollen van Zutphen en omgeving van ‘onze eigen’ familie Maas. Daar kunt u ook in november gerust mee thuis komen! Kortom, elke Sint en Piet vindt het fijn om de komende tijd op Het Polplein te zijn.

O, kom er eens kijken….. wat u op Het Polplein vindt.