U bent elke dag koning op het Polplein

Maandag 27 april is het Koningsdag. Weer zo’n heerlijke, extra vrije dag om feest te vieren. Om te genieten van het Koninklijk Huis, of gewoon van je eigen huis. Want je hoeft echt geen blauw bloed te hebben om je maandag de koning te rijk te voelen.

Regeren is vooruitzien. Daarom adviseren wij van Het Polplein nog dit weekend een bezoek aan het Polplein. Zodat je op Koningsdag vorstelijk kunt genieten van huis en tuin. Dat begint natuurlijk met comfortabel uitslapen in een van die droom-slaapkamers van Otak of Woon. Zo’n Koningsnacht hakt er namelijk wel in, nietwaar?!

Oranje boven
Ben je meer het type van vroeg op en ‘handen uit de mouwen’, dan is Koningsdag natuurlijk de ideale dag om thuis te klussen. Muurtje eruit. Dakraam raam erin. Wordt het oranje boven? Of paars, of geel? Bij Praxis vind je – ook op koningsdag! – een prachtig pallet aan verf en andere doe-het-zelf artikelen om van jouw woning een paleisje te maken.

Met vlag en wimpel
Ga je net als ons staatshoofd liever naar buiten maandag, dan mogen wij je wellicht TuinDeko XXL en Welkoop aanbevelen. Want nu het overal groen begint te worden, slaag je daar met vlag en wimpel voor het beste tuingereedschap, sfeervolle tuinaccessoires en relaxte tuinmeubelen.

De kroon op je bezoek
En zoals WA de Koning is voor ons allemaal, zo is Blokker de winkel voor ons allemaal. Met een stevig basisassortiment van goede en vooral betaalbare huishoudelijke artikelen. Je moet wel van heel goeden huize komen, wil je daar aan voorbij gaan. En met het overheerlijke schepijs van de familie Maas zet je de kroon op je bezoek. De conclusie is fijn: als klant ben je elke dag koning op het Polplein. Zelfs op Koningsdag, want alle winkels op het Polplein zijn aanstaande maandag open.