Vakantiegeld binnen? Boek een trip naar het Polplein.

Heb jij je vakantiegeld al (bijna) binnen, maar nog geen vakantieplannen? Dan hebben
wij de ideale bestemming voor je. Want op het Polplein valt er de komende weken weer genoeg moois te beleven om optimaal van je vakantie te genieten. Zeker met al dat fraaie weer in het vooruitzicht…

lakken in huis - vakantiegeld Polplein

Of je nu van een actieve vakantie houdt of liever een paar weken wilt luieren, op het Polplein kun je je hart ophalen. Bij ons vind je talloze leuke ideeën om van je vrije dagen een feest te maken.

Verleg je grenzen

Wil je graag bergen verzetten deze zomer? Dan is een bezoek aan Praxis, TuinDeko XXL en Welkoop beslist de moeite waard. Hier vind je volop inspiratie en handige producten om je vakantie actief te besteden en je eigen grenzen te verleggen. Zowel binnen als buiten. Dus die grote klus in de tuin of aan je huis, waar jij al maanden naar uitkeek, is nu eindelijk binnen handbereik. Top!

Voordelig uit

Ben je het hele jaar al druk genoeg geweest en ga je deze zomer vooral voor rust en comfort? Ook dan biedt het Polplein een zee aan mogelijkheden. Verruim je horizon bij Blokker, Otak en Woon. En laat je verleiden door het ruime assortiment aan artikelen voor zitten, slapen, tafelen en lekker kokkerellen bijvoorbeeld. Waarom zou je duur doen als het zo voordelig kan? Relax.

italiaanse Schepijs van Familie Maas op Polplein.

Dichtbij huis

Als dat alles nog niet genoeg reden is om je tas te pakken, denk dan maar aan het heerlijke schepijs van de familie Maas. Daarmee waan je je meteen in het kleurrijke Italië, maar dan lekker dicht bij huis. U begrijpt het al: hoe de vakantie ook moet zijn, hij begint nergens zo leuk als op het Polplein

Het Polplein. Daar moet je voor huis en tuin zijn.