Profijt_logo_okt2009_fc-1
profijt

Profijt Meubel

Pollaan 50 G
7202 BX Zutphen
Tel.: 0575 743551
www.profijtmeubel.nl

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
(elke zondag geopend)

Profijt Meubel Zutphen

Op zoek naar mooie meubels voor een sfeervolle inrichting? Dan bent u bij Profijt Meubel in Zutphen aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis om uw woonruimte precies naar wens in te richten. Kom gerust een keer langs om inspiratie op te doen of woonadvies te vragen! Wij helpen u graag verder.

De voordelen van Profijt Meubel

Profijt Meubel Zutphen onderscheidt zich door middel van uitstekende kwaliteitsmeubels die niet duur zijn.

Geweldige garantie

Daarnaast zijn wij ook uitblinkers in garantie. Standaard geniet u namelijk van de 3 jaar CBW-garantie. U kunt dit garantiepakket uitbreiden met het All in House Service programma. Hiermee profiteert u van 5 jaar uitgebreidere garantievoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van kraakgeluiden of het repareren van stiknaden.

Uit voorraad leverbaar

Daarnaast zijn veel meubels uit voorraad of super snel leverbaar. Een groot deel van de collectie kunt u direct uit voorraad meenemen. Hebben wij uw product niet meteen op voorraad? Dan zijn veel meubelen in het snel-lever programma opgenomen. Hierdoor zijn uw nieuwe meubels binnen 5 weken bij u in huis. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van de laagste prijs garantie.

Direct meenemen & zelf monteren

De meeste meubels zijn plat verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Hierdoor kunt u de producten mee naar huis nemen en zelf in elkaar zetten. U betaalt daarom niet teveel voor extra dingen die u ook zelf kunt doen. En zo houden wij de prijs laag. Heeft u een aanhanger of bus nodig? Geen probleem! U kunt bij ons hiervan gebruik maken. Wij raden wel aan om deze tijdig te reserveren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.